Фейсбук Актрисата Санд ван Рой отново обвини популярния френски режисьор Люк Бесон

...
Фейсбук
Актрисата Санд ван Рой отново обвини популярния френски режисьор Люк Бесон
Коментари Харесай

Актриса, изнасилена от известен режисьор: Плачех и повръщах

Фейсбук Актрисата Санд ван Рой още веднъж упрекна известния френски режисьор Люк Бесон в обезчестяване и описа няколко странни обстоятелството за държанието му, оповестява Daily Mail, представен от " Блиц ". Актрисата твърди, че известният кинодеец се нахвърлил върху нея на 18 май в парижкия хотел Bristol. Тя в детайли разказва случая и признава, че я е боляло доста и ѝ се повдигало. Тя освен признава, че е имала полови контакти с 59-годишния режисьор, против който подаде иск за обезчестяване, само че твърди, че един път той я упоил с упоителен чай и се възползвал от безпомощното ѝ положение. 

" Аз плачех и повръщах. Той извърши с мен унизителни полови дейности, мислех си, че ще умра ", споделя тя.  Токсикологични разбори на потвърдиха съществуването на упойващи субстанции в кръвта ѝ, само че в този момент актрисата още веднъж твърди, че на идващия ден толкоз мощно я боляло тялото, че даже губела схващане.  

Санд ван Рой си спомня и за други елементи на връзките ѝ с Бесон, на който е била държанка от 2016 година 27-годишната госпожица твърди, че режисьорът упорствал тя да беседва като малко момиченце, да носи единствено къси роклички и да бъде постоянно русокоска. Това ѝ давало съображение да счита, че Люк Бесон я е имал в качеството ѝ на секс кукла. Заради връзките си с Бесон ѝ се наложило да изостави стилната организация и старите си другари. На всичкото от горната страна режисьорът шантажирал Санд ван Рой, че ролята ѝ в трилъра " Ана " може да бъде съкратена. Ван Рой се е снимала в епизодични функции във филмите на Бесон " Валериан и градът на хилядите планети “ и " Такси 5 “.

Адвокатът на Бесон твърди от името на клиента си, че той не е изнасилвал Санд ван Рой и даже не се познава добре с нея. Но още две дами обявиха за " неуместното държание " на режисьора, а една актриса описа, че ѝ се наложило да бяга от кастинг " на четири крайници " поради половите нападения на Бесон.

Роденият в Париж режисьор е създател на филми като " Никита “, " Леон “, " Петият детайл “, " Уасаби “, " Люси “, " Твърде персонално “. Носител е на премиите БАФТА и " Сезар “. Бил е женен за Ан Парийо, Майвен льо Беско и Мила Йовович. Сегашната му брачна половинка – Виржини Сила – е продуцент на филмите му.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР